Stallplatser

INACKORDERINGSSTALL

Våra stallplatser finns i ett ljust och fräscht stall med trevlig miljö och omgivningar. Vårt fokus är att hästen ska må bra och vi erbjuder stora kuperade hagar med mycket utevistelse.

Hästarna går uppdelade i mindre grupper, valacker och ston för sig. Vi tar även emot hingstar då vi inte ser detta som ett problem, eftersom  vi har lång erfarenhet av att handskas med hingstar och tillgång till stora och bra hagar.

I stallet finns tillgång till spolspilta med varm vatten, sadelkammare med eget skåp, fikarum samt upplyst paddock och ett mindre ridhus med bra underlag.
Hästarna tvättas med soluppvärmt vatten från gårdens egen solel anläggning på ca 53 kwh. Våra lokaler värms upp med solen samt även vår belysning – för att kunna ha el på kvällen laddar vi vårat batteri på kvällen på ca 25 Kwh . Hela denna satsning gör att hästverksamheten 
drivs på sol – när solen inte lyser och när det är kallt får vi elda med ved för varmvatten men även det är lagrad solel. 

Det finns även möjlighet att köpa till ytterligare tjänster såsom mockning och foderpack.

Under sommaren har vi nu tvättat hela stallet och målat om samt gjort andra ombyggnationer så att dom vardagliga stallsysslorna ska gå så lätt som möjligt.